Новини сільської ради

04 Листопада, 2022 р., 15:27
04 Листопада, 2022 р., 14:36
Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».
03 Листопада, 2022 р., 15:08
З приходом осені жителі громади прибираючи свої подвір’я, ділянки, почали масово спалювати сухе листя, бур'ян та траву. 
03 Листопада, 2022 р., 14:43
Одне врятоване життя – це вже перемога! Полтавський  районний сектор №6  філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області – запрошує небайдужих громадян до співробітництва у якості волонтерів пробації. Пробація є прогресивним підходом до реалізації покарань, що забезпечує не тільки виправлення осіб, що вчинили злочин, але і сприяє їх поверненню до суспільства і створенню можливостей до змін.  Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників. З цією метою законодавцем передбачена можливість залучення до виконання функцій покладених на пробацію, волонтерів пробації. Волонтерська діяльність пов’язана з пробацією здійснюється  відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність», з урахуванням особливостей визначених  Законом України «Про пробацію». При цьому важливо усвідомлювати, що особи, які перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації, засуджені за незначні злочини, це ті, хто не становить загрози життю і здоров’ю інших людей. Вони просто зробили помилку в житті, потрапили не в ту компанію, піддалися спокусі легких грошей або "зламалися" під натиском життєвих обставин, не отримавши своєчасно підтримки з боку інших людей.   Волонтером пробації може стати будь-яка особа, що досягла 18 річного віку. Основним завданням волонтерів пробації є сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні нагляду за суб’єктами пробації та проведенні з ними соціально-виховної роботи.
01 Листопада, 2022 р., 13:06
Відповідно до ст. 344 Цивільного кодексу України особа, яка добросовісно заволоділа чужим майном і продовжує відкрито, безперервно володіти нерухомим майном протягом десяти років або рухомим майном - протягом п'яти років, набуває право власності на це майно (набувальна давність), якщо інше не встановлено цим Кодексом. Особа, яка заявляє про давність володіння, може приєднати до часу свого володіння увесь час, протягом якого цим майном володіла особа, чиїм спадкоємцем (правонаступником) вона є.
01 Листопада, 2022 р., 13:05
Якщо про аліменти сьогодні знають майже всі жінки та чоловіки, які звертаються за правовою допомогою, то про додаткові витрати на дитину багато хто вперше дізнається під час консультації з юристом.
01 Листопада, 2022 р., 13:04
Для багатьох власників транспортних засобів номерні знаки є важливим атрибутом, адже підбір певних комбінацій цифр на «номерах» авто сприяє певній індивідуалізації серед інших учасників дорожнього руху. Подекуди власники змінюють самі автомобілі, а от прощатися з номерними знаками бажання не виникає. Вирішення такої проблеми вже закріплено на законодавчому рівні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь