ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ РОБОТОДАВЦЯ – СУЧАСНИЙ СЕРВІС СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 10.07.2023 09:09
Кількість переглядів: 77

ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ РОБОТОДАВЦЯ – СУЧАСНИЙ СЕРВІС СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

 

Електронні сервіси на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання державних послуг громадян та роботодавцям. У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування, державна служба зайнятості активно впроваджує електронні кабінети як для шукачів роботи, так і для роботодавців.

Електронний кабінет роботодавця (далі ЕКР) – це сучасний інформаційно-комунікаційний сервіс, зорієнтований насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.

Через ЕКР роботодавець може подати звітність в режимі онлайн, відстежити стан укомплектування заявлених вакансій, переглянути актуальні резюме шукачів роботи тощо.

В електронному кабінеті роботодавця є моживість подання в онлайн – режимі   звітності  за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)»,  № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці», 1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні». Водночас є можливість подати через ЕКР документи для видачі, продовження дії, внесення змін та скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства безпосередньо до регіонального центру зайнятості.

 

Для реєстрації в електронномукабінетінеобхідно:

1. на головній сторінці сайту служби зайнятості www.dcz.gov.ua натиснути жовту кнопку «Персональний кабінет» та зареєструватись (наявна інструкція);

2. після реєстрації, для авторизації на сайті, Вам необхідно надати  спеціалісту центру зайнятості e-mail, логін та пароль, вказані під час реєстрації;

        

За детальною інформацією можна звернутисьу відділ взаємодії з роботодавцями Новосанжарськогоуправління Полтавської філії Полтавського обласного центру зайнятостіза адресою  смт. Нові Санжари вул. Пролетарська 2в, або  за тел. 0631183028.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь