20 липня відбулося поховання військового Цвітченка Едуарда Валентиновича

Дата: 21.07.2022 11:38
Кількість переглядів: 757

Майже 70 років Україна не знала жахіття війни, але вона наздогнала нас нині. Події, які відбуваються в нашій рідній України змусили нас усіх подивитися на життя зовсім по іншому.

Сьогодні ми проводжали в останню путь «Воїна світла», нашого земляка, військовослужбовця сержанта Цвітченка Едуарда Валентиновича, який ціною власного життя здобував Перемогу, таку бажану для нашого народу, над рашистськими окупантами.

13 липня під час здійснення ворогом артилерійського та мінометного обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Вершина Бахмутського району Донецької області наш земляк Едуард Валентинович отримав поранення, несумісні з життям.

Народився Цвітченко Едуард Валентинович 21 серпня 1971 року в селі Драбинівка. Едуард з 1978 по 1988 рік навчався в школі. Після закінчення школи вступив до Полтавського сільськогосподарського інституту, згодом проходив військову службу. Повернувшись з армії у 1991 році в рідне село він одразу пішов працювати до Драбинівського сільського будинку культури художнім керівником, а пізніше став директором закладу.

Едуард Валентинович був одружений, має сина Яника з яким до останнього підтримував хороші, теплі стосунки.

З січня 2002 року працював комбайнером, трактористом-машиністом сільськогосподарського виробництва ТОВ «Чиста криниця».

Едуард не міг без болю в серці спостерігати за подіями, які відбувалися в Україні… Його покликав обов*язок і він пішов боронити нашу Україну.

Невблаганна смерть забрала у вічність нашого земляка, який відійшов у дзвонах слави праведним Героєм. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь