Відбулося урочисте відкриття міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям с. Драбинівка

Дата: 08.11.2016 15:11
Кількість переглядів: 554

3 листопада в селі Драбинівка відбулося урочисте відкриття міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям.

На відкриття спортивного майданчика з синтетичним покриттям розміром 42х24 метри, розташованого поблизу місцевої школи прибули представники обласної, районної та місцевої влади, громада села, юні спортсмени, школярі та їх батьки та ветерани спортивного руху.

Цього дня право перерізати символічну стрічку надали голові районної ради Геннадію Супруну, першому заступнику голови облдержадміністрації Андрію Пісоцькому,  голові райдержадміністрації Сергію Бульбасі, директору ТОВ «Чиста криниця» Віктору Сидоренку, начальнику управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександру Буцькому.

На святі також були присутні депутат районної ради,  директор ТОВ «Чиста криниця» Олександр Калантай, сільський голова Зоя Короленко, начальник відділу освіти Олександр Кульчинський та представники ЗМІ.

Після вручення грамот, подяк та подарунків благочинний Новосанжарського району протоієрей Ярослав Михайлик провів освячення майданчика, побажав футболістам міцного здоров’я та нових спортивних досягнень.

Продовженням свята було проведення першого дружнього турніру з міні-футболу між командами, також порадували своєю грою і ветерани «Ворскли», які поділилися своїм досвідом з командою «Чистої криниці».

Відкриття нового майданчика сприятиме подальшому розвитку фізичної культури та спорту  і дасть можливість юнакам та молоді популяризувати фізичну культуру та вести здоровий спосіб життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь