Всеукраїнська акція ,,За чисте довкілля"

Дата: 03.05.2024 14:25
Кількість переглядів: 29

Традиційно весняна пора починається з благоустрою, озеленення та санітарного прибирання територій населених пунктів і цей рік не є винятком. В рамках щорічної Всеукраїнської акції ,,За чисте довкілля" та відповідно до рішення виконавчого комітету Драбинівської сільської ради з 1 квітня до 1 травня на території   громади проходить місячник з благоустрою,  метою якого є забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення.

До робіт з благоустрою долучилися всі працівники виконавчого комітету, старости сіл, працівники закладів освіти, медицини та культури, учні закладів освіти, вихованці ЗДО.

Були здійсненні роботи з прибирання площ сіл, пам’ятників, алей. Прибрано узбіччя доріг, дитячі майданчики, зупинки, клумби.

 Працівники комунального господарства здійснили санітарну вирубку кущів на кладовищах, прибрали гілля, сухе листя та сміття, прибрали стихійні сміттєзвалища. 

Закладами освіти, а саме учнями 11 класу  було висаджено 50 берез, 15 кущів троянд,  кущів хост та квітів.

Працівники закладів освіти, учні та навіть вихованці ЗДО приєдналися до цієї акції: прибрали територію,підфарбували  спортивні та дитячі майданчики, понасаджували клумби, посадили овочі.

Не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи , адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї. Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь