ВІТАЄМО!

Дата: 01.04.2024 09:04
Кількість переглядів: 35

Фото без описуСьогодні 1 квітня свій День Народження відзначає провідний спеціаліст з бухгалтерського обліку Трященко Людмила Миколаївна.

Від усієї душі бажаємо Вам доброго здоров’я, мирного неба, сімейного щастя, душевного тепла, сонячного настрою, високого достатку, успіхів у здійсненні всіх задумів і планів, легкості в роботі й побільше вільного часу, проведеного з сім’єю, близькими та друзями. Нехай Ваше життя буде світлим і радісним, рішення — мудрими й виваженими, думки — високими, справи — благородними, а почуття — щирими й чистими. Хай у житті та на роботі завжди все буде рівно й збалансовано, чітко і правильно. Нехай людська шана буде подякою за Вашу плідну працю, чуйність, доброту та вміння робити добро.

Шановна Людмила Миколаївна, ми щиро дякуємо Вам за відмінну роботу, професіоналізм, сумлінність, скурпульозність, активність, працьовитість, відданість справі. Нехай Ваша робота приносить Вам радість і повагу від людей. Хай доходи перевищують витрати, і життя нараховує якомога більше бонусів за Вашу клопітку працю.

Добробуту, благополуччя, миру, процвітання, гармонії, сімейної злагоди, міцного кохання, взаємоповаги та взаєморозуміння!

З повагою — т.в.о. сільського голови Григорій ЛЕБЕДИН  та колектив виконавчого комітету Драбинівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь