Новий автобус для учнів Кустолівського ЗЗСО

Дата: 24.01.2024 16:07
Кількість переглядів: 39

Навіть в умовах війни діти повинні мати доступ до якісної освіти! Таким принципом керуються в роботі т.в.о. сільського голови  та депутати Драбинівської сільської ради, які, попри всі труднощі сьогодення, продовжують спрямовувати зусилля на підтримку та розвиток освітньої галузі.

 Не останню роль в організації навчального процесу займає  комфортне та безпечне підвезення школярів до закладів освіти громади.

В Кустолівському закладі загальної середньої освіти  Драбинівської територіальної громади була крайня необхідність у придбанні нового автобуса, адже діти підвозились  технічно застарілим автобусом  1987 року випуску,який був у критичному технічному стані. Перевезення таким автобусом ставило під загрозу безпеку життя  і здоров’я дітей  та педагогів. Тому, було прийнято рішення на сесії та виділено кошти з місцевого бюджету на придбання нового автобуса марки «ATAMAN D-093S 2023  року випуску . Новенький, комфортний автобус ATAMAN D-093S2 на 32 посадкові місця забезпечуватиме підвезення дітей з сіл Богданівка та Варварівка до Кустолівського ЗЗСО,

Сьогодні, 24.01.2024 року т.в.о. сільського голови Григорій Леонідович  ЛЕБЕДИН   передав ключі від нового шкільного автобуса директору Кустолівського закладу загальної середньої освіти ЛЕВЧЕНКО Ірині Борисівні.

Ірина Борисівна  подякувала т.в.о. сільського голови Григорію Леонідовичу  ЛЕБЕДИНУ та депутатам Драбинівської сільської  ради   за новенький автобус, адже дуже важливо, щоб дорога до школи була безпечною та комфортною для дітей.

 


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь