ЧЕРГОВА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ!

Дата: 19.01.2024 10:49
Кількість переглядів: 70

Фото без описуЧЕРГОВА ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ!

Сьогодні кожен свідомий українець допомагає Збройним Силам України наблизити день закінчення війни. І Драбинівська громада теж  робить все можливе, щоб перемога була якомога швидшою.

Ми  продовжуємо  активно підтримувати та надавати гуманітарну допомогу військовослужбовцям Збройних сил України. 17 січня  на передову для  воїнів Збройних Сил України  та для поранених військових, які реабілітуються в медичних закладах,  відправлена  чергова  допомога  для  від жителів  Драбинівської   громади. Всі старостинські округи  Драбинівської громади дуже активно долучились до збору.

Жителі громади передали  допомогу у вигляді: продуктів харчування, теплого одягу, засобів гігієни, ліків, грілок, окопних свічок, чаїв від застуди, речей першої необхідності для військових ЗСУ.

Працівники їдалень та господині громади  напекли смачних пиріжків, наварили вареників, приготували багато смаколиків, щоб Захисники та Захисниці, смакуючи, відчули тепло рідного дому і нашу підтримку та вдячність.

 

Бажаємо нашим воїнам здоров’я та сил боротись з окупантами і як найшвидше здобути перемогу та живими повернутися до рідного дому!

Дякуємо всім жителям громади та старостам , які долучилися до цього збору.  Перерахувати всіх, хто взяв участь у акції  неможливо, але дякуємо за вашу доброту, співчуття, безкорисливість і бажання допомогти.  Віримо  і  надіємось, що наш щирий внесок допоможе захисникам України у цей нелегкий час. 

 

Ми віримо в українську армію!

Спільно молимось за наших солдатів!

Все буде Україна!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь