З Днем працівників сільського господарства!

Дата: 17.11.2023 15:11
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Кожної осені, у третю неділю листопада, трудівники однієї з провідних галузей економіки України відзначають своє професійне свято – День працівників сільського господарства.

Українська держава багата не лише родючими чорноземами, а й працьовитими аграріями та фермерами, які своїм великим серцем і невтомними руками з маленького хлібного зернятка вирощують благодатну ниву – потужність і силу наших підприємств, громад, нашої держави.

Шановні аграрії нашої громади! Від імені виконавчого комітету Драбинівської  сільської ради та від себе особисто висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу громади.Щиро дякуємо вам, працівники сільського господарства, за професіоналізм, наполегливість, працелюбність, терпіння та витримку, за вашу безмежну любов до рідної землі.

Хочемо висловити особливу подяку за плідну співпрацю, адже ви активно допомагаєте у розвитку соціальної сфери сіл, де орендуєте землі, відроджуєте село, допомагаєте закладам освіти та культури, соціально незахищеним верствам населення, внутрішньо переміщеним особам тощо. Завдяки цьому успішно розвивається громада, адже спільна діяльність приносить гарні результати.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Хай не знають втоми натруджені руки, нехай щедрою буде ваша життєва нива, а праця й надалі збагачує рідний край! Бажаємо всім родючої землі, сприятливих погодних умов, вагомих професійних здобутків, невичерпної життєвої енергії та натхнення, здійснення задумів і мрій, щасливого життя під мирним небом у рідній Україні!

Зі святом!

 

 

 

З повагою –

т.в.о. сільського голови Григорій ЛЕБЕДИН  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь