Обговорення проекту Стратегії розвитку Драбинівської сільської територіальної громади на 2023 -2027 роки

Дата: 17.10.2023 11:53
Кількість переглядів: 89

Шановні жителі Драбинівської сільської територіальної громади!

 

З 18 жовтня по 17 листопада 2023 року відповідно до розпорядження т.в.о. сільського голови Драбинівської сільської ради № 208 «Про проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Драбинівської сільської територіальної громади на 2023 -2027 роки» проводяться громадські обговорення зазначених вище документів.

Під час громадських консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно представленого проекту, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади в цілому, так і конкретних проектних ідей.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитися до публічного обговорення проекту Стратегії  https://drive.google.com/drive/folders/1RgEeB5ztZGzd6ot4dIAO2_zX-YFdbTsB?usp=sharing

Крім цього друкований текст можна переглянути у Драбинівській сільській раді та в адміністративних будівлях старостатів громади.

Просимо Вас до 17 листопада 2023 включно на електронну адресу Драбинівської сільської ради  sr-drabunivka@ukr.net  надсилати свої прозиції чи зауваження із зазначенням контактних даних згідно Формуляру https://docs.google.com/document/d/1ND4mrvPoFqCvyLPdDCdjwctMVWC7fnYe/edit?usp=sharing&ouid=107797382717378385268&rtpof=true&sd=true

Також пропозиції чи зауваження приймаються в адміністративних будинках Драбинівської громади.

В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ.

Нагадуємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників населених пунктів громади, депутатів, представників підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, приватних підприємців, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь