Пам’яті Михайловського Сергія Віталійовича!

Дата: 04.09.2023 10:19
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

 03 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ Драбинівська громада провела в останню путь «Воїна світла», нашого земляка, старшого стрільця - оператора відділення спеціального призначення взводу спеціального призначення роти спеціального призначення, старшого солдата Михайловського Сергія Віталійовича, який ціною власного життя здобував Перемогу, таку бажану для нашого народу.

29 серпня 2023 року в районі населеного пункту Ямпіль Донецької області при виконанні бойового завдання загинув Сергій Віталійович.  

Михайловський Сергій Віталійович, народився 14 березня 1984 року в с. Риботин, Коропського району, Чернігівської області.  Ще зовсім маленьким він з  мамою  переїхали на Полтавщину в с. Дудкин Гай.

Виховувався  у  звичайній сільській родині  П'ятак Валентини Петрівни та П'ятака Василя Миколайовича. З дитинства батьки навчали своїх дітей жити в любові, повазі до старших, відданості друзям і близьким. А так , як Сергій був найстаршим братом для своїх молодших двох братів то мав бути відповідальним та гарним прикладом для них. У 1990 році пішов до початкової школи в селі Дудкин Гай, а вже повну загальну освіту отримав в Крутобалківській середній школі. Як  всі  хлопці,   сподівався,  мріяв… Зі слів однокласників був спокійним , відповідальним, дружелюбним хлопцем. Був не балакучим, але умів слухати.

Після закінчення школи навчався у  місті Полтаві на провідника. В 2003 році проходив службу в армії, пізніше  працював охоронцем у "ДП Нафтогаз України". В  2009 році повернувся в рідне село і  став працювати  охоронцем в ТОВ "Чиста Криниця".

В 2013  році  знайшов своє справжнє кохання. Одружився. З 2014 по 2015 рік  служив у зоні  АТО.  Саме під час служби  разом з дружиною Христиною Валентинівною   раділи народженню донечки  Ніки.    Після повернення   з вересня 2015 року продовжив працювати в ТОВ « Чиста  Криниця».

Сергій Віталійович був надійною опорою для дружини, гордістю для своїх батьків. Клопітким, добрим, чуйним  та люблячим батьком, хорошим господарем. Зі своєю  дружиною  жили мирно  у взаєморозумінні, любові,  повазі одне до одного та до всіх людей..  Як і всі члени родини був глибоко  віруючою людиною. Цікавився історією  рідного села, особливо його цікавила історія  Церкви Різдва Іоана  Предтечі.

Разом з дружиною будували плани допоки життя не змінилось в один день 24 лютого.  Його покликав обов’язок  і 11 липня 2022 року Сергій Віталійович  пішов боронити   свою родину, рідний край.  А далі бій… І все закрутилось, завертілось. Така доля наших захисників на передовій. В години тиші заспокоював  рідних та близьких, переконував їх, що все добре, що ситий і в безпеці.

            Обіцяв рідним    повернутися.. Та доля розсудила інакше…

Невблаганна смерть забрала у вічність нашого  земляка, Сергія Віталійовича.

Від виконавчого  комітету  Драбинівської  сільської  ради та від жителів села висловлюємо найщиріші слова співчуття :    

Батькам – П’ятак  Валентині Петрівні та П’ятаку Василю Миколайовичу.

Дружині – Христині  Валентинівні та доньці Нікі;

Брату  - Роману  Васильовичу та його сім’ї;

Брату - Юрію Васильовичу та його сім’ї.

Всій родині, друзям і близьким загиблого Героя.

   Родина втратила люблячого сина, тата, чоловіка, яким пишається вся Україна, наша громада. Він залишиться назавжди  у нашій пам’яті, а вдячність за його подвиг житиме у серцях людей  вічно.  Пам’ятаймо, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Земля тобі пухом, Герою! Ніщо не зменшить біль втрати. Схиляємо голови та молимось за тебе і усіх наших Героїв-захисників України, бо у ваших руках Вкраїна і цілий світ. Герої не вмирають, вони продовжують боронити нас з небес.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь