Пошук

Коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації інформує

Дата: 10.03.2023 08:15
Кількість переглядів: 151

Відповідно до умов вступу до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м.Полтава) у 2023 році, вступ на навчання цивільної молоді здійснюється за результатами національного мультипредметного тесту або лише вступних іспитів безпосередньо в коледжі (проводяться у вигляді мультипредметного тестування з трьох предметів: Українська мова та Математика, і на вибір Фізика або Історія України)що дає змогу безкоштовно отримати освіту більшій кількості молоді та в умовах, коли здати онлайн-тест було неможливо, або результат виявився незадовільний.

Юнаки та дівчата отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти “фаховий молодший бакалавр”, освітньо-професійними програмами (спеціальностями):
спеціальність 122 - Комп'ютерні науки; спеціалізація - Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки
спеціальність 172 - Телекомунікації та радіотехніка; спеціалізація - Експлуатація та ремонт військових засобів зв'язку

Прошу звернути увагу на наступне:
1. Навчання у коледжі, проживання, харчування, обмундирування - безкоштовні, виплачується стипендія.
2. Гарантоване працевлаштування випускників (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України). Випускники нашого коледжу, крім того, матимуть велику перевагу стати на посади молодших командирів, матимуть освіту, та відповідну їй вищу заробітну плату, порівняно з рядовими служби за контрактом.
3. Заробітна плата випускників на даний час — понад 21000 грн.
4. Військовослужбовці мають змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги (термін навчання зараховується).
5. Військовослужбовці мають повний "соціальний пакет" відповідно законодавства:
- щорічна оплачувана відпустка;
- безкоштовне лікування;
- можливість подальшого навчання;
- можливість стати на житлову чергу і отримання житла від держави (зараз в Україні навіть стати на чергу буває складно внаслідок відсутності міста роботи), або отримання пільгового безвідсоткового кредиту в рамках програми молодіжного кредитування.
Крім того, згідно наказу Міністерства оборони, сержанти (наші випускники) забезпечуються службовим житлом або отримують компенсацію за піднайом житла.
6. На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата.
7. В умовах відновлення призову на строкову службу є можливість одночасно отримати освіту (фаховий молодший бакалавр), пройти військову службу, а також бути працевлаштованим на начальницьких посадах молодшого командного складу.
Повний термін навчання в коледжі зараховується як термін проходження строкової військової служби.
8. У разі ускладнення політичної ситуації в державі, у будь-якому випадку курсанти закінчать навчання (це зафіксовано у контракті на навчання), отримають звання та посаду молодших командирів.
9. Після закінчення навчання випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр», що дає другий шанс для тих, хто не поступив до ВНЗ.
Випускники мають змогу продовжити навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації (м.Київ), отримати звання офіцера та при цьому під час навчання отримувати замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби (тобто понад 21000грн.).
Дуже багато наших випускників вже навчаються в Києві (ВІТІ, ДУТ), Харкові (ХНУПС), Житомирі (ЖВІ) і одночасно отримують замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби.
10. Прохідний бал ЗНО/НМТ для вступу знижено до мінімального – 100 балів, є можливість вступу за результатами вступних іспитів під час роботи приймальної комісії (проводяться у вигляді мультипредметного тестування з трьох предметів: Українська мова та Математика, і на вибір Фізика або Історія України).
11. Перелік сертифікатів ЗНО (2020-2021 роки) розширено: математика, або іноземна мова, або історія України (на вибір); українська мова та література (обов'язково). Тобто, потрібно лише два сертифікати ЗНО для вступу.

Додаткову інформацію і правила прийому можна завантажити та ознайомитися за посиланням:
у хмарному сховищі: http://bit.ly/kolledge
(Відеоматеріали, умови вступу, оголошення, перелік документів).
Замовити зворотний дзвінок, подивитися відео та презентацію можна в телеграм-боті @VKSS_VITI_BOT

Контактні телефони: (0532) 53-67-13 (комутатор), 3-12-03 (добавочний);
моб.тел. (067)407-00-33 (заступник з виховної роботи)
А також: 050304398405097884670667320303 
0689729752 – черговий коледжу (ЦІЛОДОБОВО)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь