Пошук

Привітання!

Дата: 28.06.2022 08:14
Кількість переглядів: 608

Шановні мешканці Драбинівської громади!

28 червня виповнюється двадцять шість років відтоді, як наша країна отримала важливий, основоположний для новітньої держави документ – Конституцію.

За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Для України ж Конституція – це її особистий «паспорт», який декларує цілісність, суверенітет та незалежність серед інших країн світу. Тому ми маємо поважати і берегти Основний закон держави, який є спільною цінністю і надбанням українського народу.

У цей день я бажаю кожному жителю Драбинівської громади, щоб  повсюди панував світлий настрій, щоб  Основний закон держави завжди вірно захищав ваші права і був запорукою стабільного гідного, а головне, мирного життя у рідній країні.

      Добробуту нам усім, миру, добра і процвітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь