Щодо необхідності здійснення постійного благоустроюсвоїх територій з метою утримання у належному стані

Дата: 04.05.2022 13:44
Кількість переглядів: 778

Шановні мешканці громади, власники та користувачі земельних ділянок,  житлових будинків

 та іншого нерухомого майна

 

    Відповідно до вимог «Правил благоустрою населених пунктів Драбинівської територіальної громади», затверджених виконавчим комітетом Драбинівської сільської ради у 2019 році, згідно з Земельним кодексом України звертаємо вашу увагу, щодо необхідності здійснення жителями громади благоустрою територій приватних земельних ділянок та тих, що знаходяться в користуванні, з метою утримання їх у належному стані.

 

 - Власники домоволодінь мають здійснювати обкошування рослинності на територіях, прилеглих до приватних домоволодінь до краю проїзної частини дороги загального користування;

 - Власники та користувачі земельних ділянок та територій, прилеглих до земельних ділянок, що надані у власність або користування, мають здійснювати обкошування трави до краю проїзної частини доріг загального користування;  

 - Власники та користувачі земельних ділянок та територій, прилеглих до земельних ділянок, що надані у власність або користування, мають знищувати чагарники та молоду поросль навколо даних земельних ділянок.

 

  Фізичні особи, які на закріплених за ними та прилеглих до їх об’єктів територіях, не виконуватимуть роботи по боротьбі  з рослинністю - будуть притягуватися  до адміністративної відповідальності  згідно чинного законодавства.

 

              Кодекс України про адміністративні правопорушення.

 

   Стаття 105. Порушення вимог щодо виконання фіто санітарних заходів - тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

     В разі невиконання громадянами заходів щодо благоустрою територій, справи на них будуть передані до адміністративної комісії виконавчого комітету Драбинівської сільської ради для відповідного реагування.

 

 

 

 

 

Виконавчий комітет Драбинівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь