Пошук

Конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора Драбинівської сільської ради.

Дата: 20.07.2021 16:15
Кількість переглядів: 818

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС

 

    Виконавчий комітет Драбинівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного реєстратора Драбинівської сільської ради.

    Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади: громадянство України, вища юридична освіта за спеціальністю правознавство, три роки юридичного стажу або один рік державним реєстратором, володіння державною мовою.

До заяви додаються такі документи: заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня, копія документа, який засвідчує особу, копія військового квитка (в разі наявності), дві фотокартки розміром 4х6 см, копію трудової книжки, декларацію про майно, доходи і витрати та зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік, за формою передбаченою ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції», довідку про допуск до державної таємниці (у разі наявності).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: 39351, вул. Братів Кибкало, 31, с. Драбинівка, Новосанжарський район, Полтавська область, тел. 9-47-31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь