79 років з дня початку Великої Вітчизняної війни

Дата: 19.06.2020 15:21
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

Шановні жителі громади!

22 червня виповнюється 79 років з дня початку Великої Вітчизняної війни – найтрагічнішої війни в історії цивілізації.
Велика Вітчизняна війна з її героїзмом і трагізмом, поразками і перемогами – це наша історія, історія наших співвітчизників: синів і дочок матері-Вітчизни, українського народу, які стали жертвами гітлерівського фашизму.

Пам’ять про жертви війни, пам’ять про ратний подвиг народу, пам’ять про минуле зобов’язує нас, щоб стояли Обеліски та Храми в честь воїнів, які поклали своє життя за волю і честь Батьківщини.

Сьогодні поруч з нами живуть ветерани війни, солдатські вдови, діти війни їм пощастило залишитись живими, але ветеранські лави рідшають з кожним днем. Тому турбота про них, постійна увага про їх потреби і запити – святий обов’язок – справа честі держави і суспільства вцілому. Слава всім, хто дожив до сьогоднішнього дня, хто бореться в ім’я побудови і процвітання району та Вінниччини.

Сьогодні ми схиляємо голови перед святою пам’яттю тих семидесяти років, полеглих, одночасно віддаючи шану живим учасникам тепер уже далекої війни, які своїм ратним подвигом, самовідданою працею забезпечили Велику Перемогу. 22 червня навіки залишиться в нашій пам’яті як День Великої Скорботи, день початку Великої Вітчизняної війни...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь