Пошук

Привітання Драбинівського сільського голови випускників школи

Дата: 30.05.2016 15:54
Кількість переглядів: 4336

Дорогі випускники, шановні батьки, вчителі та гості!

Сьогодні у нас день особливий, він радісний і сумний водночас. Минуло одинадцять років, як наші випускники переступили поріг школи. У стінах школи всього було у них: і радості, і печалі, і дзвінкий сміх, і гіркі сльози. Та сьогодні, дорогі випускники, ви пам’ятаєте тільки приємні хвилини шкільного життя. У декого защеміло серце і скотилася зрадлива сльоза, а відчуття у всіх таке, ніби ви щойно перегорнули останню сторінку цікавої книги і в усіх одне запитання: а які ж будуть сторінки наступної книги? Адже життя прожити – не поле перейти. Це нелегкий шлях, на якому може бути безліч пасток, і тому в кожного з вас за плечима має бути певний багаж.

Перше, що ви маєте захопити із собою в дорогу, – це знання. Беріть їх у максимальній кількості. Друге, що маєте взяти з собою, – це любов і воля до праці. Життя не терпить ледарів. Тільки знання і праця разом узяті можуть подолати нелегку дорогу життя. У кожного з вас у житті нехай з’явиться слуга, якого звати «Я сам». І тоді ви побачите, що вдвох набагато легше йти по життю.

Життя – це шанс. Скористайся ним!

Життя – це краса. Милуйтеся нею!

Життя – це мрія. Здійсніть її!

Життя – це виклик. Прийміть його!

Життя – це обов’язок. Виконайте його!

Життя – це скарб. Бережіть його!

Життя – це любов. Насолоджуйтеся ним!

Життя – це удача. Шукайте цю мить!

Життя таке чудове, не марнуйте  його. Це ваше життя. Бережіть його!

Ось ті основні цінності, що ними ви маєте запастися, вирушаючи в життєву дорогу. І як би тяжко вам не було, в будь-якому випадку залишайтесь людиною, не втрачайте людські цінності: доброту, порядність, відповідальність. Живіть сьогоденням, пам’ятайте минуле і думайте про майбутнє.

Від усього серця бажаю вам мирного неба. Хай легким буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники. Хай  Бог оберігає вас у дорослому житті. В добру путь, дорогі наші випускники!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь